A Girl with a Goal: Laura

 

“Zeilen in Friesland, m’n echte passie! Toch staat dit sinds 2014 op een erg laag pitje vanwege Reumatoïde Artritis. Stijfheid, pijn en vermoeidheid belemmerden me om te blijven zeilen. Daarbij vlogen de kilo’s er in de afgelopen jaren aan. Ik voelde me inmiddels als een 80 jarige vastgeroeste oma die steeds minder kon en baalde daar flink van.

Zomer 2016. Het roer moest letterlijk en figuurlijk om, rigoureus dit keer want eerdere pogingen om af te vallen en te sporten hielden geen stand. Tijd voor een échte leefstijlverandering dus en zo ging ik bij Lisette aan de slag.

Twee keer per week trainen en elke dag bijhouden wat ik eet, met als doel om sterker te worden en de overtollige kilo’s kwijt te raken.

Inmiddels ben ik 13 kilo lichter, veel flexibeler in mijn lijf, voel ik me fitter en hoop binnenkort mijn opgedane spierkracht sinds lange tijd weer in te zetten op een zeilboot!
Ik zie echt uit naar het moment waarop ik mijn passie weer kan volgen! Dit is mijn goal voor 2017!”

Laura volgde een traject personal training bij Lisette Steinmetz Personal Training, traint nu 2x per week bij Girls with Goals en loopt inmiddels ook hard. Ze heeft zich ingeschreven voor de Marikenloop 2017.