De transformatie van Mirella!

De transformatie van Mirella; 🏆

Mijn transformatie van #fatgirl naar #fitgirl.

Doodongelukkig was ik op foto 1, ontevreden met mijn lijf en erg onzeker. Na jaren aangemodderd te hebben met 100 verschillende diëten zag ik het licht. 
Dit moment kan ik me nog zo goed herinneren. Ik zat op de bank met een zak chips en glas cola te facebooken en kwam een advertentie tegen van een Personal trainer. Iets met karma.
Maar om een lang verhaal kort te maken… De uitdaging samen met Personal Trainer Lisette aangegaan en week in week uit knallen. Ik hield me strak aan het voedingsshema, wekelijks Bootcamp, krachttraining en hardlopen.

Nu 3 jaar later ben ik op een gezond gewicht. Tussendoor een terugval gehad maar deze heb ik op tijd kunnen stoppen, ook weer samen met Lisette.

Van maat 48 naar 38. Nu kan ik zeggen dat ik veranderd ben, zowel van binnen als van buiten. Ik voel me zeker over mezelf en over mijn lichaam. En ben ‘vet’ trots op mezelf op wat ik bereikt heb! En met hulp van hele lieve mensen om me heen kan ik alles aan. 💪🏻🎀

Pricacyverklaring